detacherings vraagbaak

De DetacheringsVraagbaak

Contact_opnemen_Button_Vraagbaak_Groep


De DetacheringsVraagbaak is een organisatie die zich richt op de detachering, werving en selectie van technische experts in de markten elektrotechniek en werktuigbouwkunde. De DetacheringsVraagbaak beschikt over een breed dienstenpakket voor zowel tijdelijke als permanente technische personeelsvraagstukken.

Door onze brede technische expertise en uitgebreide kennis van het vak, kunnen wij u voorzien van de juiste oplossing. De aanpak van De DetacheringsVraagbaak is praktisch en resultaatgericht.

De voordelen van De DetacheringsVraagbaak zijn:

  • Goede kennis en inzicht in de branches elektrotechniek en werktuigbouwkunde
  • Persoonlijke aandacht en interesse
  • Duidelijke communicatie
  • Resultaatgericht
  • Wij beschikken over een landelijk netwerk

Met betrekking tot de werkzoekende:

De DetacheringsVraagbaak helpt je bij het vinden van de perfecte baan en werkgever. wij luisteren naar je wensen en adviseren je over de mogelijkheden in jouw carièrre. De kandidaten willen we graag in een persoonlijk gesprek leren kennen. Daarbij zijn wij geïnteresseerd in uw motieven, opleiding, ervaringen en uw eisen en wensen. Wanneer wij denken een passende baan te hebben gevonden, dan bespreken we de mogelijkheden en arrangeren we een kennismaking met onze opdrachtgever.

Projectmatig werken op detacheringsbasis wil zeggen dat je voor een vaste periode via De DetacheringsVraagbaak bij een klant wordt geplaatst. Meestal is dit voor de duur van een project.

Tot onze opdrachtgevers behoren grote advies- en ingenieursbureaus, bouw- en aannemingsbedrijven, productie- en installatiebedrijven en de centrale en decentrale overheid.

De DetacheringsVraagbaak werkt met een VGM beheerssysteem dat voldoet aan de arboregels.

Contact opnemen Offerte aanvragen detachering elektrotechniek, legionellapreventie